Home

Voor hen die het niet weten, de gemeente Kluisbergen doet hard zijn best om voldoende parkeergelegenheid te voorzien, er is een grote parking rechtover de kerk van Berchem , als je via het bruggetje gaat kom je uit op nog een parking in de Molenstraat zelf, dan is het nog een klein stukje te voet tot aan onze winkel .

De parking is centraal gelegen zodat je makkelijk uw auto kwijt kan , wij hebben als kleine gemeente het geluk om een diversiteit aan winkels te hebben , nu de zomer eraan komt is het mooi meegenomen om er , en te wandelen en boodschappen te doen .

Op woensdagnamiddag wordt er vis aan huis geleverd voor hen die niet tot bij ons geraken, sinds kort hebben wij een elektrische bakfiets om kleine bestellingen tot bij jullie te brengen , dit in een straal van 10 km , de verdere bestellingen worden aan huis geleverd met onze gekoelde camionette .

Er kan voor de aan huis levering besteld worden tot de woensdagmiddag 12 uur .

De klanten in onze winkel worden bediend met dagverse producten en eigen bereidingen, van ambachtelijk gerookte zalm tot lekkere dagschotels waarbij Sjon en  Gill voor de nodige inbreng zorgen. Beiden hebben daarenboven veel knowhow door hun koksopleiding in de ‘Hotelschool ter Duinen’. Drie maal per week trekken wij naar de veiling in Oostende of Zeebrugge om de beste Noordzee vis uit te kiezen. Onze verse gerookte zalm werd geselecteerd door CRU.